Izvor: HotSport.rs, 17.Mar.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMENA I U PEĆINCIMA: Donji Srem dobio novog trenera

Sada već bivši trener Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić je ponovo postao šef stručnog štaba Vojvodine pa se klub iz Pećinaca našao u nebranom grožđu pošto je brzo morao da pronađe novo rešenje za klupu.

Brzopotezno se i reagovalo pa je ekipu preuzeo iskusni Nebojša Vučković koji je veći deo karijere proveo na Bliskom IStoku predvodeći klubove iz OMana, Bahreina, Katara, Saudijeske Arabije, Kuvajta…
Donji Srem trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Jelen Superlige sa 20 bodova koliko imaju i čačanski Borac odnosno kruševački Napredak, a sva tri kluba imaju samo dva poena više od niškog Radničkog i Voždovca.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.