SATAROM UDARIO ŽENU PO GLAVI

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SATAROM UDARIO ŽENU PO GLAVI

KRUŠEVAC - Elvisu Uroševiću (22) iz kruševačkog sela Čitluka određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je pokušao ubistvo nevenčane supruge Radmile Stanojević (23).

U saopštenju se kaže da je osumnjičeni nevenčanu suprugu Radmilu Stanojević iz Trsteničkog sela Osaonica, posle kraće svađe udario satarom po glavi. Urošević je posle napada taksijem iz Osaonice pobegao prema Kruševcu, gde su ga, posle kraće potere, pronašli policajci.

Urošević će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji u Kruševcu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Satarom udario nevenčanu ženu po glavi

Izvor: Glas javnosti, 25.Mar.2011, 07:07

KRUŠEVAC - Elvisu Uroševiću (22) iz kruševačkog sela Čitluka određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je pokušao ubistvo nevenčane supruge Radmile Stanojević (23)...U saopštenju se kaže da je osumnjičeni nevenčanu suprugu Radmilu Stanojević iz Trsteničkog sela Osaonica, posle...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.