SAHRANIĆU GA ŽIVOG! Upućena mu javna pretnja na Pinku, a sada moli Mitrovića da uđe u Zadrugu 7

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 09:44

"SAHRANIĆU GA ŽIVOG!" Upućena mu javna pretnja na "Pinku", a sada moli Mitrovića da uđe u "Zadrugu 7"

Traži novac unapred!

Ivan Mitrović Biza, samoprozvani kruševački don, već godinama pokušava da uđe u rijaliti "Zadrugu", a pored toga, pokušava da zakaže boks meč sa bivšim takmičarem ovog formata, Kristijanom Golubovićem.

Biza se oglasio na društvenoj mreži Instagram povodom najnovije informacije da će se njegov nesuđeni rival naći opet u luksuznom zdanju u Šimanovcima.

- Što se tiče "Elite 7", mi smo uvek bili prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Pinka", to jest, šefa i šefice, uvek smo se odazvali kada su nas pozvali u rijaliti, tako da i ovaj put ukoliko budu poslali poziv, mi ćemo se rado odazvati tome - istakao je Kristijan Golubović za portal Srbija Danas.

Mitrović je videvši ovu vest uputio javnu molbu Željku Mitroviću da ga pozove u sedmu sezonu "Zadruge".

- Pišite svi, vas sto Željku Mitroviću da me ubace u "Zadrugu" i da mi plati unapred ako hoćete šou - istakao je Biza, aludirajući na nesuđeni boks meč sa Golubovićem.

Podsetimo, Kristijan je pre tri godine, tokom učešća u rijalitiju, govorio kako je šteta što Ivana Mitrovića nisu ubacili u popularni TV format.

A post shared by Ivan Mitrovic Biza (@ivan.mitrovic_biza)

- Šteta što Bizu ne ubaciše - rekao je on tada, pa dodao:

- Sahraniću ga živog.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.