Ronioci obustavili potragu za telom u jezeru Ćelije

Izvor: Blic, 07.Jun.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci obustavili potragu za telom u jezeru Ćelije

KRUŠEVAC - Specijalna ronilačko spasilačka jedinica MUP-a Srbije obustavila je danas potragu za telom Ljubomira Panića (55) koji se pre tri dana utopio u jezeru Ćelije, izjavio je načelnik Policijske uprave u Kruševcu Miljan Petrović.

On je rekao da je spasilačka ekipa pretražila deo jezera na koji su ukazali očevici i dodao da se sumnja da su telo odnele struje, koje su na ovom delu jezera veoma jake.

Petrović je naglasio da to ne znači da se potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odustaje od dalje pretrage, jer će ronioci nastaviti rad uz pomoć ribočuvarske službe koja pretražuje površinu jezera.

Panić se utopio 3. juna u jezeru Ćelije kada je, prema rečima očevidaca, popravljao motor na svom čamcu.

Nakon dvodnevne pretrage, ronilačko spasilačka jedinica uspela je da pronađe samo lična dokumenta na osnovu kojih je utvrđen identitet muškarca, kao i barku na kojoj se on nalazio.

Nestanak Panića je ranije prijavljen Policijskoj upravi u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.