Rogan: Igraćemo važnu ulogu u Superligi

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 22:25

Rogan: Igraćemo važnu ulogu u Superligi

Fudbaleri Železničara iz Pančeva ostvarili su istorijsku pobedu u Kruševcu.

Na debiju u Superligi Srbije slavili su protiv Napretka sa 1:0 golom Ukrajinca Jevgena Pavlova u 28. minutu.

Po završetku meča trener Železničara Predrag Rogan, bio je vidno zadovoljan.

"Ne znam koga smo iznenadili. Nas svakako nismo, mi smo se spremali od prvog dana za prvo kolo. Ono što sam rekao i u uvodu, lepo je startovati pobedom, međutim prvenstvo je dug maraton. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Znamo šta nam je cilj i gde želimo da budemo u maju sledeće godine. Napravili smo dobar uvod, pokazali da na Železničar treba najozbiljnije računati. Čestitam momcima na izuzetno kvalitetnoj partiji, disciplini, borbenosti. Svesni smo da ni mi ni Napredak nismo u nekoj optimalnoj formi. U ovom trenutku bili smo bolji za nijansu. Sveli smo ih na mali broj šansi, onu Stanojlovića u prvom poluvremenu i još par šuteva. Trebalo je da bolje kontrolišemo igru u drugom delu. Nesvesno smo se povukli iako je dogovor bio drugačiji. Tri boda idu u Pančevo, ovo je istorija, spremamo se za sledeći meč, dolazi nam Mladost iz Lučana. Kolegi Perišiću i Napretku želim sve najbolje, a Željo če igrati važnu ulogu u ovom šampionatu", podvukao je Rogan u izjavi za Arenasport.

Dragan Perišić, šef struke Napretka čestitao je protivniku.

"Ne mogu da kažem da smo se pribojavali ovoga. Mnogo je bilo bitno ko će prvi postići gol. Definitivno to je mnogo uticalo. Izgubili smo kontrolu utakmice, videlo se da smo posle propuštene prilike Stanojlovića izgubili malo na samopoudanju. Krivo mi je, bila je ta savršena reakcija u drugom poluvremenu, žao mi je što nismo iskoristili neku od opasnih situacija da uzmemo bod, jer bi nam i to značilo. Poraz nismo očekivali. Znali smo da su oni dobra i čvrsta, organizovana ekipa, zatvorili smo im tranzicije, udaljili ih od gola u drugom poluvremenu. Prvo kolo, prvi gol, to drastično utiče na samopouzdanje igrača i ne preostaje mi ništa drugo nego da im čestitam na pobedi, a na nama je da se spremimo što bolje za nastavak prvenstva", zaključio je trener Kruševljana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prvi veliki bodovi za FK Železničar iz Pančeva u Superligi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Jul.2023, 17:01

PANČEVO – Fudbaleri Železničara iz Pančeva u prvom kolu MocartBet Superlige Srbije ostvarili su pobedu na gostovanju u Kruševcu, savladavši Napredak sa 0:1 (0:1). Šef stručnog štaba „dizelke“ Predrag Rogan postavio je sjajnu taktiku za ovaj duel, a igrači su sve zamisli svog trenera sproveli...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.