Rođaci pacijenta pretukli čuvara

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođaci pacijenta pretukli čuvara

Kruševac - Bobana Mijajlovića (42), radnika obezbeđenja u kruševačkoj bolnici u prijemnoj ambulanti hirurškog odeljenja, pretukli su rođaci i prijatelji jednog pacijenta jer im nije dozvolio da uđu u operacioni blok.

- U prijemnu ambulantu su došla dva momka, od kojih je jednom bila povređena ruka. S njima je bila i devojka. Nakon pregleda, povređeni mladić krenuo je u operacioni blok, gde je trebalo da mu se uradi intervencija. Prijatelji su hteli da krenu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njim. Objasnio sam im da to nije moguće i da sačekaju u hodniku. Ubrzo su došla još tri muškarca, verovatno rođaci mladića. Jedan od njih udario me je pesnicom u desno oko. Pao sam u manju zajedničku prostoriju, a oni su nastavili da me udaraju i šutiraju po licu i telu. Spremačica je počela da vrišti, a medicinskoj sestri koja je pošla da mi pomogne zapretili su da će je zaklati - rekao je Boban Mijajlović, koji je smešten na hirurško odeljenje jer ima povredu desnog oka, vrata i međurebarnih mišića.

Mijajlovića je dalje torture spasla patrola policije, koja je došla u bolnicu. U policiji su nam rekli da je o incidentu sačinjen zapisnik i da će protiv učesnika biti podnete krivične prijave.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.