Rijaliti iza rešetaka

Izvor: Politika, 23.Maj.2012, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti iza rešetaka

Upravnik zatvora javno otkriva motive pojedinih monstruoznih zločina zatvorenika, mimo njihovog znanja. Na ovo se odlučuje zbog snimanja rijaliti zatvorskog programa. Tako se pokazuje da društvo u kome živimo sve više liči na surovi rijaliti šou. Ovo je siže predstave „Iza rešetaka” koju su na sceni Atelje 212 u režiji Kokana Mladenovića izveli glumci Kruševačkog pozorišta. Komad preispituje stepen do koga smo stepena spremni da svoju intimnost iznesemo u javnost. 

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << velikom glumačkom ansamblu su Branislav Trifunović, Milan Marić, Nikola Rakić, Bojan Veljović... Za scenografiju i kostimografiju bila je zadužena Marija Kalabić, a za koreografiju i scenski pokret Andreja Kulešević. Kompozitor je Marko Grubić.

A. K.

objavljeno: 23.05.2012.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.