Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 18:26

Rekorder Superlige na novoj adresi

Nastavlja karijeru u Kruševcu

Predrag Pavlović bez ikakve dileme nosi etiketu žive legende fudbalske Superlige Srbije, ali u narednoj sezoni gledaćemo ga ipak u Prvoj ligi. Naime, kako je objavljeno, Pavlović je danas postao novi igrač kruševačkog Trajala.

Prekaljeni vezista rastao se sa ekipom Mladosti iz Lučana pošto mu je istekao ugovor, a ubrzo mu je stigao poziv iz Kruševca, gde će nastaviti karijeru dugu već 16 godina. Pavlović je predstavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zajedno sa novim šefom stručnog štaba Trajala Gorana Lazarevića, a sve u prisustvu sportskog direktora Milana Gašića.

Pavlović je u karijeri odigrao 281 superligaški meč, raspoređeno kroz mandate u Napretku, Metalcu iz Gornjeg Milanovca, Novom Pazaru, a od januara 2017. bio je član Mladosti i skupio 96 superligaških nastupa uz 17 golova i 14 asistencija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.