Radnik odneo bodove iz Kruševca

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik odneo bodove iz Kruševca

Iznenađenje na premijeri 3. kola Superlige...

Napredak je napadao, a Radnik vešto koristio svoje šanse i osvojio sva tri boda na gostovanju u Kruševcu - 1:2 (1:1)!

Oba tima su iz prva dva kola osvojila po jedan bod, s tim da Surduličani za 180 minuta igre nisu postigli nijedan gol.

Ono što su propustili da urade protiv Voždovca (0:0) i Vojvodine (0:4), na stadionu pod Bagdalom uradili su već u 5. minutu, kada je Igor Zlatanović završio kontru, u jeku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << početne inicijative "čarapana".

Zasluženo izjednačenje doneo je sa 11 metara iskusni Nenad Šljivić pred kraj prvog poluvremena. Golman Čančarević je "pročitao" njegovu nameru i bacio se u desnu stranu, ali je Šljivićev šut bio veoma precizan.

Novi šok malobrojnim navijačima Kruševljana priredio je u 61. minutu Dušan Mićić, kada je glavom sproveo u mrežu centaršut iz slobodnog udarca sa desne strane.

Time se snažni "vezista" iskupio za prekršaj kojim je skrivio pomenuti penal, a zanimljivo je da se nije radovao pogotku, pošto je pre tri godine bio član Napretka.

Domaćin je imao dovoljno šansi da iz ovog meča izvuče makar bod, međutim, izabranici Nenada Sakića bili su neprecizni u kaznenom prostoru Radnika i to bi dugogodišnjeg pomoćnika Siniše Mihajlovića (reprezentacija Srbije, Sampdorija, Milan) moglo da dovede u tešku poziciju već u uvodnoj fazi sezone.

PAROVI 3. KOLA:

Napredak - Radnik 1:2 (1:1)

/Šljivić 39p - Zlatanović 5, Mićić 61/

SUBOTA

Zemun - Radnički Niš 18.00

Javor - Mačva 20.00

Mladost - Rad 20.00

Vojvodina - Bačka 20.00 (Arena sport 3)

Voždovac - Borac 20.00

NEDELJA

Spartak - Partizan 18.00 (Arena sport 1)

Crvena zvezda - Čukarički 20.00 (Arenasport 1)

TABELA: Partizan 6, Spartak 6, Vojvodina 6, Zvezda 6, Voždovac 4, Radnik (+1) 4, Čukarički 3, Javor 3, Mačva 3, Mladost (-1) 1, Zemun 1, Rad 1, Napredak (+1) 1, Radnički (-1) 0, Bačka 0, Borac 0.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.