Izvor: JUGpress.com, 26.Sep.2019, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik gost “Trajala” u kup utakmici

SURDULICA

Utakmicu 1/16 finala KUP-a Srbije Radnik igra danas  u Kruševcu, gde će snage odmeriti sa tamošnjim prvoligašem Trajalom. Započetu seriju dobre igre i rezultata tim iz Surdulice planira da, pored prvenstva, nastavi i u kupu, pa od utakmice u Kruševcu očekuje pobedu i dalji plasman u ovogodišnjem takmičenju.

„Očekujemo pobedu u prvoj utakmici kupa. Potreban nam je dobar rezultat čime bi overili poslednju utakmicu u Beogradu. Jako nam je bitno i zbog samopouzdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i daljeg toka prvenstva i potreban nam je taj visok psihološki nivo kojim bi zaboravili loše situacije iz prethodnog perioda“ – kaže pred utakmicu trener Radnika, Nenad Vanić.

Kadrovskih problema u timu nema, osim i dalje povređenog Pejčića, a trener Vanić najavljuje da će put Kruševca krenuti momci koji su svojim zalaganjem zaslužili da budu u startnih jedanaset. „Ubrzani raspored u desetak dana učiniće da se u prvoj postavi nađu i momci sa manjom minutažom“ – dodaje Vanić.

Utakmica 1/16 finala kupa Srbije Trajal – Radnik igra se danas na Gradskom stadionu u Kruševcu, a početak je zakazan za 15:30 časova.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.