Radnički u četvrtfinalu Kupa

Izvor: Studnel.com, 04.Dec.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički u četvrtfinalu Kupa

Radnički je bez previše problema došao do cilja, iako je Napredak igrao borbeno. Postigli su gol u najboljem mogućem trenutku, igrao se 33. minut kada je Ašćerić šutirao, lopta je pogodila domaćeg igrača i prevarila golmana Jankovića, koji nije mogao ništa da učini. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 0:1 u korist gostiju.
Nakon desetak minuta drugog dela, Radnički duplira prednost i stavlja tačku na ovu utakmicu. Nakon dobre akcije Marjanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << je glavom rešio pobednika i tako odveo svoj tim u četvrtfinale.
Milan Rastavac, trener Radničkog, znao je da u Kruševcu neće biti nimalo lako. Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali. Znali smo da ovde ne može lako da se dođe do pobede. Napredak ima dobro postavljenu igru i dobre igrače, dobar učinak i dobar rezultatski period koji daje elan. Međutim, uspeli smo da odsečemo Beljića i Damnjanovića od igre kroz pas i kontranapade, došli smo u situaciju da ugrožavamo Napredak. Čestitke igračima Radničkog i sve čestitke i za Napredak, koji je pokazao dobru igru i mislim da su na odličnom putu za brz povratak u elitni rang.
Četvrtfinalni mečevi su na programu 2. marta 2016. godine.
Napredak − Radnički Niš (0:2)
Stadion: Mladost (Kruševac);
Gledalaca: 3000;
Glavni sudija: Nikolić Bojan;
Strelci: Nikola Ašćerić u 33. minutu i Saša Marjanović u 58. minutu.
Napredak: Janković, Zonjić, Projić, Simonović, Frimpong, Gobeljić, Ivelja (Nešović od 62. minuta), Markoski, Beljić (Lemajić od 81. minuta), Luković (Ndiaye od 62. minuta), Damnjanović.
Radnički: Jovanović, Živković, Bulatović, Lakić Pešić, Tomić, Bogdanović, Đuričković (Blažić od 64. minuta), Marjanović (Krstić od 86. minuta), Ašćerić, Jovanović (Mijoković od 85. minuta), Zemljanuhin.

radnicki niskup srbijenapredakpobedafudbal
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.