Radnički protiv Napretka traži pobedu koja ga ostavlja u trci za 4. mesto na tabeli

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2022, 19:12

Radnički protiv Napretka traži pobedu koja ga ostavlja u trci za 4. mesto na tabeli

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Radničkog igraju protiv Napretka u Kruševcu. Nakon osvojenog boda u prethodnom kolu, Nišlijama je potrebna pobeda kako bi ostali u borbi za 4. mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Konferencija, a trener Batak se nada da će njegov tim doći do pobede. Utakmica u sredu, 20. aprila, počinje u 18.30 sati.

Na poslednja 4 meča Radnički je samo dva puta remizirao i postigao tek jedan gol, a vremena za popravni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << više nema jer TSC ima 3 boda više i drži željenu 4. poziciju na tabeli.

Pred Nišlijama je neugodno gostovanje u Kruševcu, protiv tima koji je poražen u poslednjem kolu od Vojvodine, a na svom kontu ima 4 boda manje od niškog superligaša.

Trener Radoslav Batak očekuje tešku i zanimljivu utakmicu i nada se pobedi. Težak meč pred Radnički; foto: JV / Vanja Keser

Nismo zadovoljni rezultatima koje beležimo u zadnje vreme, ali jesmo zadovoljni određenim segmentima i dešavanjima na poslednjoj utakmici protiv Voždovca. Tražili smo taj gol, hteli smo ga, napadali smo, nismo imali ni sreće, a moramo priznati i da smo “tanki” u realizaciji. Sa druge strane, defanziva je bila na nivou i moram da kažem da smo ostavili Voždovac bez šuta na gol, a podsetio bih da je taj tim na poslednja tri gostovanja dao više od 10 golova - rekao je Batak.

Očekuje da se sa neefikasnošću prekine u Kruševcu, a na tom meču neće moći da računa na Pejovića koji se povredio na poslednjem meču.

Dobro radimo i svesni smo šta pobeda može da nam donese. Napredak je dobra ekipa, izuzetno ih poštujemo i znamo da je ovo specifičan duel i derbi. Imaju iskusne igrače, prednjači sjajni Saša Marjanović, ali ja verujem u moje momke i smatram da smo kvalitetniji - izjavio je šef stručnog štaba Radničkog.

Ovo će biti treći međusobni meč ovih timova u aktuelnoj sezoni. Radnički je u regularnom delu Superlige pobedio Napredak u Nišu sa 4:2, dok je u Kruševcu bilo 1:1.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.