Radnički pretrpeo sedmi poraz

Izvor: JužneVesti.com, 19.Okt.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički pretrpeo sedmi poraz

U 9. kolu Superlige niški fudbaleri izgubili su rezultatom 3:1 (0:0) od Napretka u Kruševcu i trenutno zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli.

Napredak je zabeležio prvi trijumf u sezoni i to upravo protiv Nišlija koji su prvi put šutnuli na gol u 72. minutu.

Mrežu Radničkog "načeo" je Nemanja Janičić u 47. minutu iz jedanaesterca koji je prethodno skrivio golman niškog tima Aleksandar Kesić faulom nad Ndiajeom.

Na 2:0 povisio je Bojan Božović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u 54. minutu, a u 73. minutu Napredak je poveo sa 3:0 golom Nikole Trijuća.

Jedini pogodak za Radnički delo je Vladana Pavlovića u 81. minutu.

Radničkom je ovo sedmi poraz, uz dve pobede.

Sa 6 bodova niški tim zauzima 15. poziciju i ima 2 boda više od kragujevačkog Radničkog, a po bod manje od Napretka i Voždovca.

U narednom kolu Nišlije dočekuju imenjaka iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.