Proverava se rad Opšte bolnice u Kruševcu

Izvor: RTS, 04.Sep.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proverava se rad Opšte bolnice u Kruševcu

Po nalogu Ministarstva zdravlja u Opštu bolnici u Kruševcu upućeni su lekari specijalisti iz većih centara kako bi proverili sve aspekte rada Opšte bolnice, naročito na odeljenjima ginekologije i akušerstva, saznaje RTS.
Tome su prethodili inspekcijski nadzor i unutrašnja provera kvaliteta stručnog rada zdravstvenih radnika-lekara koji su učestvovali u lečenju trudnice Tamare Milić koja je iz kruševačke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Opšte bolnice upućena u KC Niš gde je preminula 1. avgusta.
Dodatni povod predstavlja i najnoviji slučaj trudnice iz okoline Kruševca koja je izgubila blizance. Vest je podeljena putem društvenih mreža u grupi "Pravda za Tamaru Milić".
Kako je RTS-u rečeno u zvaničnom saopštenju Opšte bolnice, "pacijentkinja je primljena u 32. nedelji gestacije, sa blizanačkom trudnoćom".
"Ultrazvučnim pregledom utvrđeno je da su oba ploda bez srčane radnje. Na adekvatan način je sproveden prevremeni porođaj i pacijentkinja se oseća dobro", navode i Opšte bolnice u Kruševcu.
U vezi sa ovim slučajem u toku je unutrašnja provera kvaliteta stručnog rada.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unutrašnja provera zbog slučaja beba-blizanaca u Kruševcu

Izvor: OkRadio.rs, 04.Sep.2019

Trudnica iz okoline Kruševca, kako nam je potvrđeno, primljena je 30. avgusta na Ginekološko-akušersko odeljenje Opšte bolnice. U vezi sa ovim slučajem u toku je unutrašnja provera kvaliteta stručnog rada U porodilištu u Kruševcu u toku je unutrašnja provera kvaliteta stručnog rada pri zbrinjavanju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.