Prosuo osoku, uznemirio meštane

Izvor: Glas javnosti, 30.Maj.2012, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosuo osoku, uznemirio meštane

KRALJEVO - Neprijatan miris tekućine prosute po zaobilaznom putu Kraljevo-Kruševac uznemirio je jutros meštane sela Ratina koji su, misleći da je reč o nekoj opasnoj hemikaliji, pozvali policiju i Štab za vanredne situacije u Kraljevu.

Načelnik opštinskog Štaba za vanredne situacije Radoica Kočović kazao je da nije reč o hemikaliji, već o prosutoj osoki (tečnost iz stajskog đubriva) iz nekog traktora čiji se pravac kretanja prati po tragu tekućine ostavljene na >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << putu.

"Neki seljak je traktorom prevozio osoku i kada se sa seoskog puta uključivao na asfaltni osoka se prosula i iz nje se širi jak smrad. Ekipe Štaba su prateći trag osoke koja se izliva, krenule za traktorom koji se kreće prema reci Moravi i traže ga", rekao je Kočović.

Prema njegovim rečima, traktorista je izašao na asfaltni put i produžio prema fabrici stočne hrane put reke Zapadne Morave, verovatno sa namerom da negde izruči osoku.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neprijatan miris uznemirio selo

Izvor: B92, 30.Maj.2012

Kraljevo -- Neprijatan miris tekućine prosute po zaobilaznom putu Kraljevo-Kruševac uznemirio meštane sela Ratina, koji su pomislili da je reč o nekoj opasnoj hemikaliji...Meštani su obavestili policiju i Štab za vanredne situacije u Kraljevu...Načelnik opštinskog Štaba za vanredne situacije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.