Prodao suprugu za 1.500 evra

Izvor: RTS, 25.Sep.2012, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodao suprugu za 1.500 evra

Zbog sumnje da je prodao nevenčanu suprugu, protiv Novosađanina B. M. podneta krivična prijava. Nakon prodaje, osumnjičeni je policiji prijavio otmicu supruge.

Policijska uprava u Kruševcu podnela je krivičnu prijavu protiv B.M. iz Novog Sada jer je prodao nevenčanu suprugu Kruševljaninu B.S. za 1.500 evra.

Osumnjičeni je nakon toga kruševačkoj policiji prijavio njenu otmicu, rekao je Tanjugu šef odseka za strance, suzbijanje ilegalnih migracija i trgovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ljudima Dobrivoje Đorđević.

Krivične prijave za delo trgovina ljudima podnete su i protiv dvojice saučesnika iz Novog Sada koja su posredovala u prodaji, kao i protiv B.S. iz Kruševca koji je za navedenu sumu otkupio A.M.

U trenutku prodaje A.M. bila je u četvrtom mesecu trudnoće, kaže Đorđević i objašnjava da su se supružnici zbog teške materijalne situacije dogovorili da ona neko vreme bude u toj porodici, a da kasnije pobegne.

Međutim, Kruševljanin koji je A.M. kupio kako bi njegovom sinu rodila dete, držao ju je zaključanu tako da ona nije mogla da se vrati kući, a suprug videvši da je vrag odneo šalu, došao je u kruševačku policiju i prijavio otmicu supruge, nastavlja Đorđević.

Policija je nakon razgovora sa akterima ovog događaja utvrdila da je reč o krivičnom delu trgovine ljudima i podnela krivične prijave kaže šef odseka i dodaje da je sudski postupak već u toku.

Krivičnim zakonom Srbije za trgovinu ljudima predviđena je kazna od dve do deset godina zatvora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodao nevenčanu suprugu za 1.500 evra, pa prijavio otmicu

Izvor: Blic, 25.Sep.2012

KRUŠEVAC - Policijska uprava u Kruševcu podnela je krivičnu prijavu protiv B.M. iz Novog Sada jer je prodao nevenčanu suprugu Kruševljaninu B.S. za 1.500 evra...Osumnjičeni je nakon toga kruševačkoj policiji prijavio njenu otmicu, rekao je danas Tanjugu šef odseka za strance, suzbijanje ilegalnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.