Privođenje maloletnika u Kruševcu zbog ubistva

Izvor: RTS, 19.Jan.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privođenje maloletnika u Kruševcu zbog ubistva

Dva maloletnika privedena su u Kruševcu zbog sumnje da su ubili muškarca.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su ubistvo šezdesetčetvorogodišljeg Kruševljanina (D.N.) i sudiji za maloletnike Višeg suda u Kruševcu priveli dvojicu maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo, saopštila je PU Kruševac.
Sumnja se da su oni tupim predmetom, naneli povrede muškarcu, od kojih je preminuo 12. januara ove godine na intenzivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu, kaže se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Maloletnici uhapšeni zbog ubistva u Kruševcu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2018

Pripadnici MUP-a u Kruševcu rasvetlili su ubistvo 64-godišnjeg Kruševljanina i sudiji za maloletnike Višeg suda u Kruševcu priveli dvojicu maloletnika...Maloletnici su privedeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili to krivično delo, saopštila je PU Kruševac...Sumnja se da su oni tupim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.