Povratak otpisanih

Izvor: JavneVesti.com, 25.Jan.2015, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak otpisanih

Biobaku nije prošao test. Đukić juče otišao posle neuspešne probe. Dve pozitivne stvari pred nastavak su forma N Diyaea i povratak Dimitrova. Virus koji je upropastio celu polusezonu Pišti je davna prošlost, sada je na njemu da pokaže zašto je jedini koji u ovom timu može da stane uz rame legendarnom Napretkovom kreatoru igre Branislavu Džaji Kojičiću. Preduslov je za to da na kraju sezone, posle eventualnih dobrih igara, ne ponovi grešku svojih prethodnika Stošića i Vujovića i >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << ode van Kruševca. Ne treba da bude bitno kakav će Napredak rezultat da ostvari već treba da se povede Kojičićevim primerom kad je bio u njegovim godinama. Mora da zna da je Dimitrov važan Kruševcu koliko je Kruševac važan Dimitrovu. Ništa više niti išta manje. 

 

Bek nije prošao probu: Biobaku Janičić u Uzbekistanu, zamena dobila povratnu kartu za toplije krajeve: Luka Đukić ni blizu kapitena
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mirno spavaj Džajo, krenulo me: Srđan Dimitrov postigao het trik protiv Omladinca
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.