Poraz Čarapana u poslednjoj proveri

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz "Čarapana" u poslednjoj proveri

Tri poraza i trijumf, takav je bilans fudbalera Napretka u kontrolnim mečevima odigranim tokom priprema u Antaliji.

Četiri dana pred povratak u Srbiju fudbaleri kruševačkog Napretka odigrali su poslednju kontrolnu utakmicu u Antaliji.

Ekipa Milorada Kosanovića odmerila je snage sa Sarajevom i izgubila rezultatom 1:2 (1:1) iako je tokom dobrog dela utakmice bila bolji rival.

Doskorašnji kapiten ekipe, sada potpredsednik kluba Bojan Miladinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ocenio je Napredak posle "bačenih pola sata" u nastavku zaigrao mnogo bolje i zaslužio više od poraza.

"U drugom poluvremenu, moje mišljenje je da smo bili bolji od protivnika, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Naša stara boljka. Drugi pogodak smo primili šutom sa distance, ali sam sve u svemu zadovoljan", rekao je Miladinović.

Jedini gol za Napredak u porazu od Sarajeva postigao je Enver Alivodić u 43. minutu susreta.

Napredak: Ni. Petrović, Aksentijević, Obradović, Veškovac, Ne. Petrović, Đorić, Eskić, Baha, Zukanović, Alivodić, Ilić;

Igrali su još: Janković, Ivanović, Jović, Stevanović, Bojić, Rušević.

"Čarapani" su tokom boravka u Antaliji odmerili snage sa Saburtalom (0:3), Akademijom Pandev (1:0), Karpatima (0:1) i Sarajevom (1:2).

Prvi takmičarski meč u 2019. godini ekipa Milorada Kosanovića trebalo bi da odigra 16. februara protiv Voždovca u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.