Ponovo odloženo suđenje bivšem čelniku Brusa: Jutka zbog kampanje nema vremena za sud?

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 13:10

Ponovo odloženo suđenje bivšem čelniku Brusa: Jutka zbog kampanje nema vremena za sud?

Nekadašnji čelnik Brusa Milutin Jeličić nije došao na ročište na kojem je trebalo da budu iznete završne reči. Jutkin advokat tvrdi da mu nije dobro, punomoćnik oštećene tvrdi da je Jeličić u predizbornoj kampanji Suđenje nekadašnjem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki odloženo je za 19. .jun u 11 sati, saznaju Novosti. Optuženi se opšte nije pojavio na današnjem ročištu u kruševačkom sudu, na kojem se očekivalo iznošenje završnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << reči dve strane u postupku.Sud je naložio i privođenje Jeličića ukoliko se ni tog dana ne bude pojavio u sudu.Jeličićev advokat Zoran Golubović naveo je da ima informaciju da njegovom klijentu nije bilo dobro.Punomoćnik oštećene Marije Lukić rekao je u sudnici da ne veruje tim opravdanjima i da ima dokaze da je Jutka u stvari u predizbornoj kampanji.Jeličić je optužen za krivično delo polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje. Umesto da se privede kraju, nastavlja se ovo suđenje koje je bilo obeleženo brojnim opstrukcijama optuženog i njegovih branilaca.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jeličić nije došao u sud, sudija naložio privodjenje za 19. jun

Izvor: Beta, 10.Jun.2020

Završne reči na sudjenju bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, optuženom za seksualno uznemiravanje i nedozvojene polne radnje na štetu tadašnje saradnice Marije Lukić, nisu danas održane u Osnovnom sudu u Kruševcu jer se u sudnici nije pojavio optuženi, a od njegovih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.