Pokušao da zapali automobil sa 580 bokseva cigareta

Izvor: Press, 07.Dec.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da zapali automobil sa 580 bokseva cigareta

Trstenička policija uspela je da ugasi požar na vozilu u kome je pronađeno 580 bokseva raznih cigareta, a protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena trgovina.
Kako je objašnjeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, sprovodeći pojačanu kontrolu prometa duvana i duvanskih proizvoda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kruševačka policija je danas u saradnji sa borskom policijom, u mestu Medveđa kod Trstenika, zaustavila automobil “golf 4” borskih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac (53) iz Majdanpeka, koji je pokušao da zapali vozilo kada je zaustavljen.

Trstenička policija je uspela da ugasi požar i pregledom vozila pronađeno je 580 bokseva raznih cigareta.

Policija je, dodaje se, uz potvrdu, privremeno oduzela automobil i cigarete, kao i veću količinu novca u različitim valutama, a u stanu osumnjičenog u Majdanpeku pronađeno je još 106 boksova cigareta.

Osumnjičeni će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Trsteniku i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena trgovina, ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Bor

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaustavila ga policija u autu sa 580 boksova cigareta. Šta je uradio? ZAPALIO JE AUTO!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2014

Sprovodeći pojačanu kontrolu prometa duvana i duvanskih proizvoda, kruševačka policija je danas u saradnji sa borskom policijom, u mestu Medveđa kod Trstenika, zaustavila automobil “golf 4” borskih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac (53) iz Majdanpeka, koji je pokušao da zapali...

Nastavak na Telegraf.rs...

Pokušao da zapali auto i 580 boksova cigareta

Izvor: Cafe.ba, 07.Dec.2014

Kruševačka policija uspjela je da ugasi požar na automobilu "golf četiri", u kojem je pronađeno 580 bokseva raznih cigareta, a protiv vozača biće podnesena krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljene trgovine...Policija je danas, provodeći pojačanu kontrolu prometa duvana...

Nastavak na Cafe.ba...

Krivična prijava zbog šverca duvana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2014, 11:47

Zrenjaninska policija podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, protiv muškarca (1979) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina, saopšteno je danas iz zrenjaninske Policijske uprave...Kako se navodi, prilikom kontrole,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.