Pohvala za hrabrost

Izvor: S media, 06.Sep.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohvala za hrabrost

U javnom saopštenju Policijskog sindikata Srbije pohvaljuje se hrabrost Radeta G., iz Policijske stanice Voždovac, koji je, iako van dužnosti, pokušao da spreči napad huligana na minibus pun putnika.

Policijski sindikat Srbije želi da pohvali hrabrost kolege Radeta G. iz Policijske stanice Voždovac, koji je juče, iako nije bio na dužnosti, pokušao sam da spreči divljanje trojice huligana, ne obazirući se ni na bezbednost članova porodice koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa njim.

- Kolega je sa suprugom i maloletnom decom bio u automobilu na uglu Kruševačke i Ustaničke ulice. Video je trojicu huligana kako udaraju i lome minibus koji se nalazio ispred njih i prete vozačima i putnicima. Bez obzira što nije bio na dužnosti i da možda dovodi članove porodice u opasnost, on je izašao iz vozila, legitimisao se i rekao im da prestanu sa demoliranjem. Umesto toga, huligani su ga napali i počeli da udaraju, a težih povreda spasile su ga policijske patrole koje su ubrzo došle na mesto incidenta. Uprkos ovom hrabrnom činu niko od velikog broja građana koji su se tu nalazili nije mu pritekao u pomoć. Zbog toga ponovo čestitamo hrabrom kolegi na tako nesebičnom činu, više misleći na bezbednost građana, nego članova porodice koji su bili u neposrednoj blizini. Da na vreme nije stigla pomoć, kolega je mogao da bude ozbiljno povređen - kaže predsednik Policijskog sindikat Srbije Veljko Mijailović.

Napadi na policiju ili gej paradu?

Policajci hoće kod Tadića

Policija je privela jednog od trojice izgrednika A.V. (18). Utvređeno je da su oni pre nego što im se kolega Rade G. suprostavio u divljanju, napravili incident u Školi za negu lepote na Dušanovcu, gde je jedan od huligana učenici ove škole stavio nož pod vrat, a potom su pobegli. O incidentu je obaveštena policija i u toku je istraga.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.