Piloti održali humanitarni koncert

Izvor: S media, 16.Okt.2010, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Piloti" održali humanitarni koncert

Beogradska grupa „Piloti“ održala je u petak uveče humanitarni koncert u kruševačkoj „Hali sportova“, pod sloganom "Njihov osmeh nema cenu", čiji je prihod namenjen deci oboleloj od karcinoma.

Pored Kikija Lesendrića i "Pilota", nastupili su i lokalni muzičari: "Noćne ptice", Vlada Mitrović, "Stare staze" i ženska pevačka grupa "Biser". „Voleli bismo da je naša zemlja bogatija.

Ipak se sve svodi na to da sportisti, muzičari, glumci rade dosta humanitarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stvari“, rekao je ovom prilikom frontmen grupe "Piloti" Zoran Kiki Lesendrić. Prema njegovim rečima, ideja je bila da se skupi što više novca za decu koja su bolesna i da se njihove porodice, na neki način, osiguraju koliko je to moguće. „Odazvao sam se pre par meseci za ovaj koncert iako je već trebalo da budem u Italiji, s obzirom na to da radim film. Mislim da je ok što možemo da pomognemo i da je to, na kraju krajeva, i moja dužnost kao građanina ove zemlje“, smatra Kiki. Organizator koncerta je grupa sa Fejsbuka "Pomozimo deci oboleloj od bilo koje vrste karcinoma", a suorganizatori su Kulturni centar Kruševac i sindikati koji su kupili 1.000 od ukupno 3.000 ulaznica koliko je pušteno u prodaju. Izvor: Kurir.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.