Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 17:52

Partizanova deca završila u Kruševcu

Tandem Nović-Zuvić dve godine u dresu Napretka

Kao članovi mlađih kategorija, zamišljeno je bilo da jednog dana vode napad Partizana, ali kako nekad karijere teku mimo želja i planova, tako su Mateja Zuvić i Nikola Nović (obojica iz "klase 2000") posle školovanja na terenima „Zemunela“ krenuli drugim putem.

Ofanzivni dvojac ovog petka je ozvaničio saradnju sa Napretkom, ugovore su potpisali do 2022, a kako odlukom Fudbalskog saveza Srbije u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << narednoj sezoni svaki superligaški klub mora da počne meč bar sa dvojicom bonus igrača (mlađih od 21 godine), a da bar dvojicu drži na klupi, tako će biti šanse da Nović i Zuvić pod Bagdalom ispolje potencijal o kome se ne tako davno govorilo i u Humskoj.

U međuvremenu, napadač Nikola Nović je prošlog leta prešao u Metalac iz Gornjeg Milanovca, da bi se zimus vratio za Beograd i potpisao za Sinđelić, ali će naredne sezone konačno imati priliku da zaigra na elitnoj sceni.

S druge strane, desno krilo Zuvić, koji po potrebi može da odgovori zahtevima i na suprotnom kraju terena, minuli takmičarski ciklus proveo je u omladinskom sastavu Partizana, pa će i nemu ovo biti lepa šansa da iskoristi bonus pravilo i pokaže u Kruševcu šta zna.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.