PUTEVIMA SRPSKIH LEPOTA Fondacija Za srpski narod i državu Kruševljanima poklonila koncert

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 23:57

"PUTEVIMA SRPSKIH LEPOTA" Fondacija "Za srpski narod i državu" Kruševljanima poklonila koncert

Veče uz najlepšu muziku
Fondacija "Za srpski narod i državu" večeras je u pozorištu u Kruševcu organizovala događaj pod nazivom "Putevima srpskih lepota", u okviru kog je solistkinja Beogradske opere i članica operskog ansambla Narodnog pozorišta Ljubica Vraneš održala koncert u pratnji kamernog orkestra "Srpska lepota".
Vraneš je navela da ovo nije prvi put da nastupa pred kruševačkom publikom i podsetila je da je prilikom otvaranja trga, zajedno sa kolegom Dragoljubom Bajićem, koji je tom prilikom, prema njenim rečima, režirao prvu srpsku operu "Na uranku" Stanislava Biničkog, nastupala na otvorenoj sceni u samom centru Kruševca.
- Imala sam priliku da...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fondacija "Za srpski narod i državu" Kruševljanima poklonila koncert

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2024, 10:17

​KRUŠEVAC - Fondacija "Za srpski narod i državu" sinoć je u pozorištu u Kruševcu organizovala događaj pod nazivom "Putevima srpskih lepota", u okviru kog je solistkinja Beogradske opere i članica operskog ansambla Narodnog pozorišta Ljubica Vraneš održala koncert u pratnji kamernog orkestra...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.