PUCNjAVA U KRUŠEVCU: Ranjen muškarac

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA U KRUŠEVCU: Ranjen muškarac

Za upucavanje se sumnjiči M. S, za kojim policija intenzivno traga, dok je ranjeni muškarac, R. A, urgentno zbrinut u kruševačkoj bolnici KRUŠEVAC - JEDNA osoba ranjena je u incidentu koji se dogodio sinoć na periferiji Kruševca, saznaju “Novosti”. Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, za upucavanje se sumnjiči M. S.(23) iz Kruševca, za kojim policija intenzivno traga, dok je ranjeni muškarac, R. A. (52), urgentno zbrinut u kruševačkoj bolnici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << PROČITAJTE JOŠ - Izrešetan u centru Kruševca - Trenutne procene su da R. A. nije životno ugrožen, nakon prijema je operisan i dobro se oseća - navodi nezvanično izvor “Novosti”. - Još se radi na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ranjavanja, a neke informacije govore o tome da on u stvari nije bio prava meta mladića koji je pucao. Prema još nepotvrđenim informacijama, begunac je u stvari ciljao izvesnog D. M, sa kojim je od ranije u sukobu.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: U pucnjavi u Kruševcu ranjen muškarac

Izvor: B92, 03.Jan.2019

Jedan muškarac (52) povređen je u Kruševcu a policija u tom gradu utvrđuje okolnosti pod kojima su njegove povrede nastale, rečeno je agenciji Beta u policiji..Prema nezvaničnim informacijama, slučaj se dogodio u sredu oko 23 sata u jednom kruševačkom prigradskom naselju a povrede su nastale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.