PRVO oglašavanje IZ KUĆE Anite Stanojlović - Svekrva najavila SUĐENJE, otkriveno GDE je mali Aleksej

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 18:53

PRVO oglašavanje IZ KUĆE Anite Stanojlović - Svekrva najavila SUĐENJE, otkriveno GDE je mali Aleksej

Progovorili su o aktuelnim dešavanjima...

Ekipa emisije ''Premijera Vikend Specijal'' uputila se put Kruševca, u poseti doma Anite Stanojlović, učesnice ''Elite''.

Reporterka emisije razgovarala je sa Anitinim dedom Draganom Kovačevićem, koji je izneo svoje stavove o trenutnoj situacije koja se dešava, Anitinoj prevari, braku i životu!

- Ja nikad nisam razgovarao sa Anitom u vezi "Zadruge" i "Elite", u vezi venčanja... Nisam upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni Matoru, nikad je nije dovodila ovde. Iznenadile su me neke stvari koje sam saznao... Ona sada kaze ''Pogrešila sam..'' i to je u redu... šta sad više traže od nje... tu nema više dileme. Anita nije bila iz koristi sa Matorom. Nije mi pravo kad vidim njene suze. Ja znam da je Anita pogrešila sto je uopšte ušla u "Elitu", pa je prokomentarisao malog Alekseja.

- On je jako dobar. Lepo je vaspitan.. Kad dođe ovde odmah uzima drva, nosi kod babe, želi da pomogne... On je još mali, ne shvata ništa. Ja ne podržavam tu njihovu vezu, kad bi rekla da želi da živi ovde, ja ne znam šta bi se desilo i da li bi to bilo izvodljivo, rekao je on.

Novinarka emisije ''Premijera Vikenda Specijal'' stupila je u kontakt i sa Anitinom svekrvom Lidijom, koja je bila kratka i jasan:

- Aleksej je sada pored mene! Zove i baka Angelina. Strašno je sve to što se dešaava... Nenormalno mi je. Strašno je da žena ostavi malo dete... niti je žena niti je majka... ja sam završila sa njom za ceo život... On misli da mu je mama na poslu...U početku je bilo teško, sad smo se naviki. Ja sam mu majka više od Anite. Moj sin ne komentariše nju...ne zanima nas ništa... samo nas dete zanima... Kada Anita izađe, sud će da odluči, i videćemo sta će odlučiti... u korist deteta!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.