POLICIJA JURI NA MESTO TRAGEDIJE, SIRENE ODJEKUJU GRADOM: Dramatični snimci trke za živote iz Kruševca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 12:13

POLICIJA JURI NA MESTO TRAGEDIJE, SIRENE ODJEKUJU GRADOM: Dramatični snimci trke za živote iz Kruševca (VIDEO)

Jutros oko 9 časova došlo je do detonacije u fabrici "Trajal" na periferiji Kruševca. Kamere RTK zabaležile su dramatičan prizor jurnjave Hitne i policije na lice mesta.

Težak prizor zabeležen je jutros u Kruševcu a o tome svedoči i najnoviji snimak na kojem se vidi kako policija juri na mesto tragedije, a sirene hitne pomoći odjekuju gradom.

Podsetimo, u poznatoj kruševačkoj fabrici Trajal jutros je došlo do eksplozije i detonacije, a potom i tragedije u kojoj je stradao 18-godišnji radnik a još četvoro njegovih kolega povređeno.

Troje je na hirurgiji kruševačke bolnice a četvrti u Urgentnom.

(Srbija Danas/RTK)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo su detalji nakon tragedije u Kruševcu: Poznato stanje povređenih VIDEO

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 10:41

U nesreći, u Kruševačkoj fabrici, juče je poginuo osamnaestogodišnji radnik N.R, a četvoro njegovih kolega je teže povređeno.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.