PAZARCI IZGUBILI U KRUŠEVCU: Izdali su saopštenje! Ovakvo nešto nije viđeno do sada u srpskom fudbalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 21:51

PAZARCI IZGUBILI U KRUŠEVCU: Izdali su saopštenje! Ovakvo nešto nije viđeno do sada u srpskom fudbalu

Napredak je slavio sa 3:1.

Fudbaleri Novog Pazara su poraženi od Napretka u Kruševcu sa 3:1 u meču 22. kola Superlige Srbije, a unrzo posle susreta se oglasio Upravni odbor tima iz Raške oblasti.

Do sada su Pazarci u saopštenjima imali mnogo zamerki na sudije, ali ovo je nešto što do sada nije viđeno u srpskom fudbalu. Pohvalili su sudiju Minakovića i čestitali protivniku na zasluženoj pobedi.

Saopštenje Novog Pazare prenosimo u celosti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Fudbalski klub Novi Pazar čestita Napretku na potpuno zasluženoj pobedi u prvenstvenom meču Super lige Srbije. Bilo je ovo najlošije izdanje fudbalera našeg tima u tekućoj sezoni. Više su delovali kao skup rekreativaca nego kao organizovana ekipa. Pobeda domaćina je čista kao suza.

- Ovom prilikom želimo da ukazemo i na perfektno suđenje glavnog sudije Nenada Minakovića. Ovo je najbolji dokaz da jedna teška utakmica, sa mnogo prekršaja, može da se sudi bez ijedne greške. Razloge poraza, ovoga puta, ne možemo tražiti ni u suđenju, ni u lošem terenu, vremenskim prilikama ili neprilikama, već isključivo u sramotnoj igri naših fudbalera.

Superliga, 22. kolo:

Petak:

IMT – Radnički Niš 0:3 (0:1)

Subota:

Radnik – Partizan 1:2 (0:0)

Crvena zvezda – Čukarički 3:0 (2:0)

Železničar – TSC 2:3 (0:2)

Nedelja:

Javor – Radnički 1923 0:3 (0:3)

Napredak – Novi Pazar 3:1 (3:1)

Vojvodina – Spartak 0:0

Ponedeljak: 

Mladost – Voždovac (16.30)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.