Otklonjen kvar u kruševačkoj toplani

Izvor: RTS, 20.Jan.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otklonjen kvar u kruševačkoj toplani

Stručne službe JKP "Gradska toplana" u Kruševcu otklonile su kvar na drugom kotlu u centralnom toplotnom izvoru. U toku je punjenje sistema pa se uskoro očekuje i normalizacija isporuke toplotne energije za sve korisnike.
Ovo je bio četvrti put od početka ove godine, a deveti od početka grejne sezone, da su Kruševljani priključeni na centralni toplotni izvor JKP "Gradska toplana" imali probleme sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grejanjem.

Došlo je do curenja drugog, od dva glavna kotla, pa oko 5.000 korisnika ima grejanje znatno slabijeg intenziteta.
Normalizacija proizvodnje i isporuke toplotne enrgije očekuje se u kasnim večernjim satima pošto su stručne službe otklonile kvar.
Kako RTS saznaje, na sastanku koji je povodom problema zbog curenja kotla u centralnom toplotnom izvoru, rukovodstvo JKP "Gradska toplana" imalo sa predstavnicima kruševačke Gradske uprave, kao osnivačem, doneta je odluka da januarski računi korisnicima koji nisu imali propisano grejanje, budu umanjeni.
Za koliko – znaće se na kraju meseca, jer je još uvek neizvesno da li će nakon sanacije današnjeg, biti dodatnih kvarova. 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.