Otkaz Dodiću u Napretku

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2011, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz Dodiću u Napretku


Mladen Dodić više nije šef Napretkove struke, a ko će ga naslediti, još se ne zna...
Dolazi novi sponzor, predsednik Binić mi je saopštio da su u planu promene na svim nivoima, a to je moglo i da se očekuje. Žao mi je što odlazim posle sumorne rezultatske jeseni, ali savest mi je mirna. Pokušao sam iz ekipe, koju nisam selektirao i koja je potom bila desetkovana brojnim povredama, da izvučem maksimum i posle svega mogu samo da zaključim da sam bio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pravom mestu, ali u pogrešno vreme – istakao je Mladen Dodić, posle rastanka sa Kruševljanima.
Jedan od najboljih stručnjaka mlađe garde u srpskom fudbalu, posle povratka pod Bagdalu, pre dva meseca dobio je poziv iz Super lige, ali nije hteo da ostavi Napredak na cedilu. Sada je ostao bez posla...
Rastali smo se korektno. Ambicije posle svih dešavanja i najave dolaska novog sponzora, postaju velike, a trenerima iz Kruševca je uvek najteže da rade u Napretku jer su stalna meta kritičara. Stručnjak sa strane neće imati takav pritisak, a ko će dobiti zadatak da formira ekipu, koja treba da vrati staru slavu Napretku, trebalo bi da se zna u ponedeljak. Potom i spisak novih igrača, a biće ih, bar deset – kaže Dragiša Binić, predsednik kruševačkog prvoligaša, dodajući da će narednih dana biti poznato i sve oko dolaska novog sponzora, Marka Miškovića.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Otkaz Dodiću u Napretku

Izvor: Utakmica.rs, 17.Dec.2011

Mladen Dodić više nije šef Napretkove struke, a ko će ga naslediti, još se ne zna.. – Dolazi novi sponzor, predsednik Binić mi je saopštio da su u planu promene na svim nivoima, a to je moglo i da se očekuje. Žao mi je što...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.