Osumnjičena za dvostruko čedomorstvo

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičena za dvostruko čedomorstvo

Kruševačka policija privela je jednu žena iz sela Crkvina kod Kruševca zbog sumnje da je pre 15 dana ubila svoje tek rođeno dete.

Foto: Ilustracija

U saopštenju se navodi da policija sumnja da je i pre dve godine ubila novorođenče.

 

Osumnjičena je u pratnji policijskih službenika sprovedena u Specijalištičku psihijatrijsku ustanovu i protiv nje će biti podneta prijava u redovnom postupku.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Osumnjičena za dvostruko čedomorstvo

Izvor: Blic, 16.Avg.2013

Kruševačka policija saopštila je danas da sumnja da je jedna žena iz sela Crkvina kod Kruševca pre 15 dana ubila svoje tek rođeno dete. ..U saopštenju se navodi da policija sumnja da je i pre dve godine ubila novorođenče...Osumnjičena je u pratnji policijskih službenika sprovedena u Specijalištičku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.