Održano PS u badmintonu

Izvor: B92, 15.Dec.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održano PS u badmintonu

Prvenstvo Srbije u badmintonu u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima održano je prošlog vikenda u Kragujevcu.

Takođe, održano je i juniorsko prvenstvo u konkurenciji muških i mešovitih parova. Učešće na prvenstvu uzeli su takmičari iz Šapca, Kruševca, Kragujevca, Novog Sada i dva kluba iz Beograda (BK Clear i BK Beograd).

U konkurenciji muškaraca najbolji je bio Igor Bjelan (SD Dušan Silni – Šabac), a kod žena Milica Simić (BK Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sad). Vladimir Savić i Nikola Marjanović (BK Novi Sad) pobedili su u konkurenciji muških parova, Ana Zorić i Sara Samardžić (BK Beograd/BK Zmajevi-Kruševac) bile su najbolje u konkurenciji ženskih parova, dok su najbolji mešoviti par činili Nikola Mijačić i Stefana Sanković (BK Ravens KG-Kragujevac).

Kod juniorskih muških parova pobedili su Igor Bjelan i Lazar Lukić (SD Dušan Silni-Šabac), dok je Bjelan u paru sa Milicom Simić trijumfovao i u konkurenciji mešovitih parova).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.