Novi  preljubnički detalji Anitinog BORAVKA U KRUŠEVCU: Nije slala samo svoje fotke - Čin zabeležen na kameri

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 08:37

Novi preljubnički detalji Anitinog BORAVKA U KRUŠEVCU: Nije slala samo svoje fotke - Čin zabeležen na kameri

Ovaj razvod ne prestaje da trese balkansku javnu scenu, a svakodnevno saznajemo nove detalje preljube. Sada je i sama Matea priznala da joj Anita nije slala samo svoje fotografije.

Velika prašina u javnosti digla se kada je Matea Car, poznata hrvatska tiktokerka javno obelodanila prepiske sa Anitom Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom, zbog čega je Matora odmah zatražila razvod, a iz dana u dan isplivava sve više prljavog veša iz Anitinog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života, kao i prepiski sa influenserkom.

S tim u vezi, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Anita je bila striktna u tome da Matea Car nije komunicirala sa njenom majkom, Angelinom, tokom video poziva, kao i da je Matora jedina osoba, pored oca njenog deteta, koja je Alekseja ikada videla u njenom životu.

Samim tim, mediji su stupili u kontakt sa tiktokerkom Mateom, koja je za novinare otkrila da je istina da je Anita zvala na video poziv u Kruševcu, te je i istakla da joj je Stanojlovićeva slala fotografije svog sina Alekseja.

- Istina je da me zvala na video poziv dok je bila u Kruševcu, a njena je majka samo sedela kraj nje. Nismo imale kontakt nikakav. Sa majkom nikad reč progovorila nisam - istakla je Matea, te je na pitanje da li je videla Alekseja tokom nekih od poziva, dodala:

- Alekseja sam videla na kameri, slala mi je čak i njegove slike - zaključila je Matea

Podsetimo, Matora je po napuštanju "Zadruge 6" stupila u vezu, a potom i u brak sa Anitom, koja je ju je prevarila sa Mateom. Naime, ko god da je komentarisao ovaj odnos, stalno je isticao da je Matora bila veoma posvećena Anitinom detetu, Alekseju, te mu je neke od poklona donela obučena kao spajdermen, kupila tablet, kao i bila maksimalno posvećena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.