Njeguš: Moramo dati sve od sebe kako bi ostali neporaženi u Kruševcu

Izvor: Beta Video, 11.Apr.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njeguš: Moramo dati sve od sebe kako bi ostali neporaženi u Kruševcu

NOVI PAZAR - Imamo problema oko sastavljanja tima, medjutim verujem u igrače koji istrče na teren da će dati svoj maksimum i sve od sebe kako bi se vratili neporaženi iz Kruševca. Napredak igra dosta dobro, atraktivno, kao domaćin daju puno golova, igraju čvrsto agresivno, imaju mladu i poletnu ekipu i mi im moramo parirati u trci, presingu i tražiti šansu da postignemo gol. Ako želite da se vratiti sa gostovanja neporaženi morate postići gol, izjavio je Njeguš. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Gol u Kruševcu nas približava cilju

Izvor: Beta, 11.Apr.2014

NOVI PAZAR, 11. aprila 2014. (Beta) - Trener Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je u petak da će njegovi fudbaleri morati da postignu gol protiv Napretka, ako žele da se neporaženi vrate sa tog gostovanja u 23. kolu Super lige Srbije..."Radi se o ekipi koja je brža i agresivnija nego jesenas. Ako...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.