„Nikola Tesla“ i grad Kruševac nastavljaju saradnju pri pružanju stručne pomoći Aerodromu Rosulje

Izvor: TangoSix.rs, 12.Feb.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Nikola Tesla“ i grad Kruševac nastavljaju saradnju pri pružanju stručne pomoći Aerodromu Rosulje

Saradnja između Aerodroma Nikola Tesla i grada Kruševca nastavljena je danas sastankom na beogradskom aerodromu u cilju pružanja stručne pomoći Aerodromu Rosulje, saopšteno je sa „Tesle“.
Kako navode, na sastanku je bilo reči o nastavku stručne pomoći i razmeni iskustva između beogradskog i kruševačkog aerodroma, pri čemu je delegacija iz Kruševca nakon sastanka obišla Aerodrom, upoznajući se sa infrastrukturnim unapređenjima u terminalima.
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << class="fa fa-camera">„Nikola Tesla“ ugostio delegaciju iz Kruševca
V. d. generalnog direktora “Nikole Tesle” Saša Vlaisavljević dočekao je delegaciju iz Kruševca koju su činili gradonačelnica tog grada Jasmina Palurović, pomoćnik gradonačelnika Miroljub Ćosić, direktorka Aerodroma Rosulje Dragana Pavlović, kao i predstavnici Javnog preduzeća za urbanizam i projektovanje na čelu sa direktorom Vojkanom Tutulićem.
Sastanku su prisustvovali i izvršni direktori beogradskog aerodroma Senka Jelenković i Žarko Suvačarov, kao i zamenik direktora Investicija i razvoja Marko Marković, kažu sa „Nikole Tesle“.

The post „Nikola Tesla“ i grad Kruševac nastavljaju saradnju pri pružanju stručne pomoći Aerodromu Rosulje appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

„Nikola Tesla“ i grad Kruševac nastavljaju saradnju pri pružanju stručne pomoći Aerodromu Rosulje

Izvor: Press, 13.Feb.2018, 01:12

Saradnja između Aerodroma Nikola Tesla i grada Kruševca nastavljena je danas sastankom na beogradskom aerodromu u cilju pružanja stručne pomoći Aerodromu Rosulje, saopšteno je sa „Tesle“. . Foto:Aerodrom ,,Nikola Tesla". Kako...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.