Nevreme u Kruševcu: Grom oborio stablo

Izvor: B92, 28.Jul.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Kruševcu: Grom oborio stablo

U olujnom nevremenu koje je pogodilo Kruševac sa okolinom, oboreno je ogromno drvo na putu Ribarska Banja - Kruševac, prenose “Večernje novosti”.

Putnici lokalnog autobusa koji je saobraćao iz banje ka pravcu Kruševca, pretpostavljaju da je grom oborio stablo negde oko 19 sati, kada se prema priči putnika začula “pucnjava na nebu”.

"Pre nego da dođemo do te prepreke na putu, sevale su munje i mnogo je grmelo, a kada smo naišli na oboreno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drvo, ljudi su izašli iz autobusa i složno krenuli da pomeraju veliku krošnju i stablo, kako bi mogli da prođemo", kaže za “Novosti” jedan od putnika.

Uspeli su da pomere deo drveta, ali to je bilo dovoljno da saobraćaj može da odvija.

Sve se to dogodilo nedaleko od Velikog Šiljegovca.

Putnici pričaju da je još uvek padala kiša kada su prošli tim putem, ali da se grmljavina već stišavala.

Nevreme, praćeno jakom kišom je u kruševačkom kraju počelo nešto ranije.

Još nisu poznate posledice padavina ili eventualnih izlivanja reka i potoka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.