Netrpeljivost porodica okončana tragedijom: Ubio komšiju zbog unuke

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netrpeljivost porodica okončana tragedijom: Ubio komšiju zbog unuke

Netrpeljivost koja traje godinama između dve porodice iz sela Sušica kod Kruševca kulminirala je ubistvom i ranjavanjem. Naime, kruševačka policija uhapsila je Čedomira S. (71) jer je ubio budućeg zeta Ivana M. (38).

On se njemu već nekoliko dana obraćao i molio ga da prestane da se viđa sa njegovom unukom. Kako je ljubav bila jaka, budući mladoženja nije odustajao, prenose mediji.

- Neko iz sela je u subotu rekao Čedomiru da je video Ivana sa njegovom unukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako se tajno viđaju. Besan zbog tog saznanja, Čedomir je uzeo lovačku pušku, seo na traktor i uputio se ka centru sela - kažu za medije izvori iz istrage.

Kako se dodaje, ispred prodavnice San u selu Sušica zatekao je nesuđenog zeta.

- Deda je sišao sa traktora i zatražio da Ivan priđe njemu da ga nešto pita. Čim je mladić prišao na nekoliko koraka, Čedomir je opalio hitac iz puške. Jedan od dva ispaljena hica pogodio je Ivana u grudi. Nesrećni mladić je izdahnuo na mestu - kažu svedoci nesreće za medije.

Drugi hitac ranio je očevica tragedije. Kako su meštani sela ispričali medijima, Čedomir S. je nakon ubistva okrenuo traktor i sa puškom se vratio kući, gde je uhapšen. On je mirno policiji rekao šta se i zbog čega dogodilo. Na njihov zahtev predao je i lovačku pušku.

Uhapšenom Čedomiru određen je pritvor do 30 dana. On će pred sudom odgovarati za ubistvo i ranjavanje. Inače, Čedomir S. do sada nije imao probleme sa zakonom.

- Čedomir jeste bio ljut na Ivana zbog ljubavne veze sa njegovom unukom, ali niko nije mogao da veruje da će ga ubiti. Dugo godina se te dve porodice ne vole - pričaju meštani koji su zgroženi ovim zločinom.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.