Napredak predstavio novog šefa struke

Izvor: JavneVesti.com, 17.Jan.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak predstavio novog šefa struke

Lalatović od danas šef stručnog štaba Kruševljana

A ja što ću, ali su čime ću
malo ruka, malena i snaga
jedna slamka među viorove
sirak tužni bez iđe ikoga
 Danas je u prostorijama kluba održana promocija novog šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića. govorio je i direktor Vladimir Matijašević. U uvodnom izlaganju direktor je istakao da je Lalatović bio želja i na početku jeseni, ali to nije bilo ostvarljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << jer je Lalatović dao reč Voždovcu. Sada je zadovoljan što je trener došao ovde. Novi šef struke je istakao da zna gde je došao i kakav je napredak klub. Da je u jesenjem delu imao drim tim sa Mirosavljevićem i Bojićem, ali, kako reče, koga nema bez njega se može. Vest koja se pored optimističnih tonova sa promocije, onako između redova ali ne i neprimećeno provukla, da je Radomir Koković  napustio klub. 
Istakao sam i prošli put a i sada ću reći da je napretkov brod u velikoj oluji sa mladim kormilarom a bez prvog oficira. Trenerova uputstva neko na terenu mora da prenosi igračima,a to je posle odlaska Mirosavljevića trebalo da bude kokovićeva obaveza. Napao sam u izveštaju  Kokovića posle loše šutnutog penala protiv Rada i sada stojim iza toga da je taj izvedeni jedanaesterac uz Brnovićev i Hadžibegićev u Firenci 1990 i Milovanovićev protiv Čukaričkog najgori ikad viđen. No, to nikako ne znači da Kokovićevi igrački kvaliteti nisu na potrebnom nivou. Odbranu su držalli Janičić i Udovičić, a sredinu Koković i mladi Regan uz asistenciju Bojića. Koliko će Mirosavljević faliti u napadu, Bojić i Koković će nedostajati na sredini terena. Radomir je igrač koji je mogao protivnika potpuno da isključi markacijom iz igre, a da mu to ne smeta prilikom kreiranja akcija. Iskusan igrač i značajan šraf na sredini terena velikog radijusa kretanja, mnogo će nedostajati ovoj ekipi u formiranju. Ne verujem da će najavljeni dolazak trojice igrača na sredini terena i dvojice u špicu moći u potpunosti danadomeste odlazak ove napred navedene trojke. Videćemo kliko sutra, ko su ti famozni povratnici iz inostranstva sa kojima se toliko računa. Da li Cvetković može sam celu polusezonu da odigra na istom nivou forme? Da li sam bio preoštar u kvalifikovanju talenta Frimponga? Da li je Milan Stepanov zaista preskup da ne može ni na šest meseci u Napredak? Ili se možda nadamo povratku Danijela Gašića? Lalatović je sa sobom kao pomoćnog trenera poveo Dragana Šarca, a to znači da se najverovatnije i ne razmišlja o povratku Vasila Guneva na stadion Maldosti. A to opet znači da će, dovođenjem dva špica, Vulić i Smiljković samo odraditi pripreme sa prvim timom. Što opet za sobom povlači i da će Nikola Milošević igrati isto ili čak manje jer na  pozicijama na kojima on može da igra dolaze tri nova igrača.  Opet će cenu jurenja za rezultatom platiti oni na kojima Napredak treba da gradi svoju budućnost. Seća li se više iko Stevana Stošića? Jedan od najtaletvanijih plejeva koje je Napredak imao. Zašto se sa njim nije pregovaralo? Ima trideset godina i može zančajno da pomogne ovom timu. Šta je sa Predragom Vujovićem, pa Nikolom Mitrovićem, Ivanom Petrovićem,Draganom Milovanovićem? A tek sa Dušanom Dunjićem? Videćemo u Varvarinu 22-og sa čime to raspolaže Napredak, ali se bojim da ne bude kao u Njegoševim stihovima sa početka teksta. 
 

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.