Napredak izgubio dva boda, ali dobio Dimitrova

Izvor: JavneVesti.com, 15.Mar.2015, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak izgubio dva boda, ali dobio Dimitrova

Danas su Kruševljani pred svojom publikom remizirali sa nezgodnim protivnikom iz Lučana. Domaćin je poveo golom Srđana Dimitrova koji se tako posle šest meseci vratio na teren. Nadareni plejmejker Napretka je još jednom pokazao da daje ssasvim drugo lice svom timu kada igra. Imala je i Mladost svoje šanse pre izjednačujućeg gola, ali ne takvog kvaliteta ka što je bio slučaj kod šansi crveno belih. Svoju seriju promašenih zicera natavio je Senegalac N Diyae. kruševački simplon ekspres >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << Nikola Trujić protutnjao je levom stranom ostavljajući u izmaglici sećanja svoje rivale i divno na suprotnoj strani pronašao samog Senegalca. Ovaj je imao vremena i da se namesti na jaču nogu ali je mnogo oklevao pa mu je golman gostiju ušao u šut.Sve se to dešavalo u 60.minutu utakmice pri 1:0 za domaćina. Kasnije je i Vučetić imao šansu da poveća ali je njegov šut završio pored gola. Nedostatak sreće pokazao se kao koban u nadknadi vremena kada su Lučanci preko Pavlova izjednačili rezultat. Napredak je igrom zadovoljio, ali je rezultat izostao.
Povratak Dimitrova na teren je najlepša vest sa čitavog događaja. Težak raspored očekuje u naredna tri kola momke sa srpskog Old Traforda kako jednom reče u ekstazi Milojko Pantić. Gostovanje Zvezdi pa dvonedeljna pauza, zatim kao domaćin treba ugostiti razgoropađene Jagodince i na kraju otići Vojvodini na uvek teško gostovanje. nakon današnjeg odigranog kola sa gubitkom dva boda na domaćem terenu, napredak se izjednačio sa donjim sremamom koji je remizirao sa Nišlijama na svom terenu, čačanskim Borcem koji je u komšijskom derbiju pobedio kragujevački Radnički. Voždovac je remijem u gostima takođe prišao na samo dva boda zaostatka, a kolika je i razlika između Niškog radničkog i Kruševljana. Kruševački crveno bele čeka gostovanje u Nišu,Beogradu i Pećincima, a domaćinstvo Čačanima. Sve u svemu nimalo lako. Takođe bi trebalo pobediti i Subotičane na travnatom tepihu stadiona  Mladosti. Hoće li užareno grotlo klupe kruševačkog superligaša prigutati i Slavka Matića kao njegove prethodnike? Trenutna statistika mu ne ide na ruku, ali sve je podložno promenama. Današnja utakmica počela je minutom ćutanja zbog tragedije koja se desila u ranim jutarnji časovima nadomak batajničkog aerodroma. Nastradala su četvorica piota dva doktora iz Novog Pazara i beba koja je izvučena iz odrona na magistralnom putu kod Raške

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.