Napredak čeka crno-bele: Ne igramo za Zvezdu, borimo se za opstanak

Izvor: Kurir, 21.Apr.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak čeka crno-bele: Ne igramo za Zvezdu, borimo se za opstanak

Trener Kruševljana Nenad Lalatović ističe da se ne obazire na priče da pobeda nad Partizanom rešava pitanje novog šampiona

Zvezdaši koje ne zanima Zvezda!

Srpska sportska javnost već nedeljama bruji o „večitom derbiju“ Partizana i Crvene zvezde, koji će verovatno odlučiti pitanje novog šampiona, ali do tog meča oba tima treba da odigraju po jedan duel u vanrednom kolu JSL, koje je na programu sutra. Čini se da Crvena zvezda ima lakši posao jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na svom terenu dočekuje Radnički iz Niša, dok crno-beli gostuju Napretku u Kruševcu.

Najvažniji meč

Taj meč na stadionu Mladost biće centralni događaj 15. kola, a zanimljiv je najviše zbog toga što rukovodstvo „čarapana“ mahom čine osvedočeni zvezdaši, uglavnom bivši igrači i funkcioneri, dok je trener tima bivši kapiten crveno-belih Nenad Lalatović. Ipak, popularni Lala ističe da ga ne zanima borba za titulu, budući da se njegov tim bori za opstanak u ligi, i najavljuje da će sutra igrati samo za sebe.

Crno-beli favoriti

- Dočekujemo šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije. Partizan je favorit, barem na papiru, ali mi moramo da igramo za sebe i isključivo samo za sebe. Borimo se za goli život i daćemo sve od sebe da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat. Igrači očekuju utakmicu sa mnogo dobrom atmosferom, a veoma je važno da su svi igrači zdravi - kaže Lalatović i dodaje:

- Bitno je da moji igrači shvate da nemamo pravo na grešku i da moramo biti maksimalno motivisani. Apelovao bih na publiku da dođe u što većem broju i pruži nam podršku jer nam je svaki bod bitan.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.