Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2024, 13:02

NSZ objavila javne pozive u okviru Programa Garancija za mlade

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) objavila je danas javne pozive za realizaciju paketa mera u okviru Programa Garancija za mlade - Projekat "Implementacija inovativnih mera aktivnog zapošljavanja i pristupa za povećanje integracije dugoročno nezaposlenih, mladih, žena, osoba sa invaliditetom i teže zapošljivih grupa na tržištu rada" - IPA 2020, koji će se sprovoditi u 3 filijale NSZ Niš, Kruševac i Sremska Mitrovica.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NZS: Javni pozivi u okviru Programa za mlade u Nišu, Kruševcu i Sremskoj Mitrovici

Izvor: Danas, 28.Feb.2024

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) Srbije objavila je danas javne pozive za realizaciju paketa mera u okviru Programa "Garancija za mlade - IPA 2020", a sprovodiće se u tri filijale NSZ - Niš, Kruševac i Sremska Mitrovica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.