NATAŠA MARKOVIĆ: Glumci iz Kruševca osvajaju Beograd, ne znam, možda ima to veze sa vodom iz Ćelijskog jezera

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2019, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA MARKOVIĆ: Glumci iz Kruševca osvajaju Beograd, ne znam, možda ima to veze sa vodom iz Ćelijskog jezera

Glumica Nataša Marković u razgovoru za "Novosti": Zanimljivo mi je da mi prilazi generacija devedesetih i da mi govore da je odrasla na toj seriji STIGLA je sa 17 godina iz Kruševca, carskoga grada, u Beograd, da bude glumica i u tome je uspela. Najširu popularnost Nataša Marković stekla je u TV serijama "Lisice", "Komšije", "Bela lađa"... Prve dve se sada repriziraju. * Da li su serije i vaš budući glavni izbor? - Glumce zovu kada misle da je neka uloga za njih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Svi smo mi na tržištu i čekamo telefonski poziv, takva je priroda posla. Igram i u pozorištu, na TV-u i filmu, kada mi se dopadne uloga i ekipa sa kojom treba da radim. Sa godinama postaje bitnije sa kim radite nego šta radite. * Vaša Nada u "Komšijama" omiljena je među gledaocima? - O tome treba da sude gledaoci, ne ja. Drago će mi biti ako je to tako. Nikad nisam uživala sebe da gledam. Činim to da bih popravila neke stvari i bila bolja. * Popularna je i vaša Branka u "Lisicama". - Zanimljivo mi je da mi prilazi generacija devedesetih i da mi govore da je odrasla na toj seriji. Uglavnom je reč o lepšem polu. * Da li vam je žao što te serije nisu nastavljene? - Ne samo te, nego i serija "Ono kao ljubav". Postojala je ideja da se ova serija nastavi, ali se nikada nije realizovala. Zanimljivo bi bilo videti "Lisice" kao četrdesetogodišnjakinje. * Šta pripremate novo na televiziji, filmu i u pozorištu? - Trenutno ništa. Igram postojeće predstave. Tu su, između ostalih, "Trpele" u BDPU, koja je jedna od najnagrađivanijih predstava mog pozorišta. PROČITAJTE I: Nataša Marković: Ne maštam o ulogama * I dalje volite egzotična putovanja. Koje je sledeće? - Još uvek ne znam. Omiljeni delovi sveta su mi podsaharska Afrika i Indokina. Na neka mesta bih se ponovo vratila. Nemam želju da lupam recke na države. * Dobri glumci iz vašeg Kruševca nastavljaju da osvajaju Beograd. - Ne znam, možda to ima veze sa vodom iz Ćelijskog jezera! * Šta vam je još obeležilo proteklu nedelju mimo vaše profesije? - Proleće i sunce. Ponovo otkrivene pesme koje iznova slušam. Tabaševićev roman "Zabluda svetog Sebastijana".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Prilazi mi generacija devedesetih i govore da su odrasli na toj seriji'"

Izvor: B92, 07.Apr.2019

Glumica Nataša Marković u razgovoru za Novosti: Zanimljivo mi je da mi prilazi generacija devedesetih i da mi govore da je odrasla na toj seriji

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.