Izvor: Pančevac-online.com, 07.Maj.2023, 17:47

NASTAVLJA SE SERIJA INCIDENATA: Dečak (13) iz Kruševca na Instagramu objavio jezive pretnje

Dečak M.M. (13) je 5. maja objavio na svom Instagram profilu uznemirujuću poruku preteće sadržine, u kojoj najavljuje da će izvršiti masakr. – Ja ću u petak da ponovim ovaj masakr – napisao je dečak na društvenim mrežama. On je učenik OŠ „Nada Popović“ u Kruševcu. Kako se saznaje, obavešteno je nadležno tužilaštvo, kao i […] The post NASTAVLJA SE SERIJA INCIDENATA: Dečak (13) iz Kruševca na Instagramu objavio jezive pretnje appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tinejdžeru iz Kruševca posle jezive poruke pretresli stan: Stiče se utisak da je to dečak uradio iz "čiste gluposti"

Izvor: 24sedam.rs, 07.Maj.2023

Objavu na Instagramu "Ja ću u petak da ponovim masakr", koje je postavio učenik 6. razreda Osnovne škole "Nada Popović" u Kruševcu, rezultat je čiste dečije gluposti

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.