Mokri kolovozi i oštećeni putevi

Izvor: RTS, 14.Mar.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mokri kolovozi i oštećeni putevi

Zbog kiše koja je padala tokom noći i brojnih oštećenjana na kolovozima vozačima se savetuje oprezna vožnja. Na prilazima zimskim turističkim centrima zimska oprema je obavezna.

Zbog snega na kolovozu, zabranjeno je kretanje kamionima s prikolicom i šleperima na prilazu Kopaoniku, na putevima koji vode preko Goča i Vlasine, na Goliji i Tari, na prilazu Babinom zubu na Staroj planini, na putu Koznica - Drenska klisura, u višim predelima Ivanjice, Peštera i na  Divčibarama. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Na pomenutim putnim pravcima, za ostale kategorije vozila, obavezna je zimska oprema.

Na magistralnom putu Paraćin - Zaječar, kod mesta Grza, zbog klizišta saobraćaj je usporen i odvija se prema postavljenoj signalizaciji.

Odrona ima na Ibarskoj magistrali, kroz Sićevačku i Grdeličku klisuru, a najviše ih je  duž đerdapske magistrale.

Delimično je normalizovan saobraćaj na putu Temerin - Novi Sad iz pravca Subotice ka Beogradu.

Između Ušća i Biljanovca, vozila se naizmenično propuštaju.

Vozila se iz pravca Svilajnac - Petrovac, preusmeravaju na pravac Svilajnac - Žabari -Petrovac,z bog popravke mosta preko Bosura.

Oštećen je kolovoz na mostu  preko Skapeža, na obilaznici oko Požege i zato oprezno vozite.

Na magistralnom putu Čačak - Požega - Užice, na deonici kod Uzića, izraženi su kolotrazi.

Prekida u saobraćaju ima kod Sremske Rače zbog popravke mosta.

Saobraćaj je usporen na 15 kilometru od Ribarića ka Rožaju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.