Mladost pred deblokadom, Evropa stiže u Lučane?

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost pred deblokadom, Evropa stiže u Lučane?

Fudbaleri lučanske Mladosti na terenu su obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope pa se odmah krenulo u rešavanje problema administrativne i finansijske prirode.

Pobedom nad kruševačkim Napretkom fudbaleri Mladosti iz Lučana overili su četvrtu poziciju na tabeli i izlazak u evropske kvalifikacije čime je ostvaren istorijski uspeh.

Nastup Lučanaca u kvalifikacijama za Ligu Evrope ipak je ostao u magli jer klub nije dobio licencu za takmičenje u Evropi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što bi uskoro moglo da se promeni.

"Mladost objavila da je zahvaljujući razumevanju Vićentija Petrovića i angažovanju Milovana Đorića na pragu deblokade računa i sticanja uslova za dobijanje evro-licence" saopštila je "Arenasport".

Podsećamo da su licence za takmičenje u Evropi za sada dobili Crvena zvezda, Partizan, Javor Matis, Voždovac, Čukarički i Napredak.

Komisija za licenciranje FSS razmatraće situaciju u Lučanima, Novom Sadu i Nišu razmatrati 25. maja.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.