Mirković: Putari spremni za nove snežne padavine

Izvor: Press, 06.Jan.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Putari spremni za nove snežne padavine

Mirković je rekao Tanjugu da je upravo obišao puteve na području Kruševca i Aleksandrovca i da je stanje redovno, kao i na ostalim putnim pravcima u zemlji.
"Susnežica koja može da pređe u sneg očekuje se naredne noći. Svi putari su apsolutno spremni - kontrola je izvršena maksimalno i sneg će biti očišćen na svim putnim pravcima", istakao je Mirković dodajući da će putari raditi i tokom božićnih praznika.
Pomoćnik ministra saobraćaja je najavio da će odmah posle praznika >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << biti formirana radna grupa za pripremu izmena Zakona o bezbednbosti saobraćaja na putevima, a grupi će biti najbolji stručnjaci.
On je naglasio da će postojeći zakon biti dosta unapređen.
"Srbija će u narednom periodu dobiti pravi Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima", dodao je Mirković.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Saša Mirković: Spremni smo za sneg

Izvor: S media, 06.Jan.2013

Novi pomoćnik ministra saobraćaja Saša Mirković je istakao da će svi putni pravci biti očišćeni od snega...Mirković je rekaoda je upravo obišao puteve na području Kruševca i Aleksandrovca i da je stanje redovno, kao i na ostalim putnim pravcima u zemlji..."Susnežica koja može da predje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.