Ministrov sin se pohvalio crkvom koju je njegov otac sagradio

Izvor: B92, 22.Avg.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministrov sin se pohvalio crkvom koju je njegov otac sagradio

Na društvenim mrežama svako se hvali onim sto ima. Neko pokazuje nov stajling, neko sa prijateljima deli fotografije sa egzotičnih putovanja, ali ima i onih koji se diče svojim svetinjama. Evo npr. sin ministra odbrane Bratislava Gašića, Milan Gašić, pohvalio se crkvom ciji je ktitor njegova porodica.

Ministar Bratislav Gašić je “široke” ruke kada je u pitanju njegov rodni Kruševac. Gašićev sin, Milan Gašić, mladi fudbaler iz “Napretka” iz Kruševca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavio je fotografiju crkve uz komentar: “Prelepo” i tako smo uspeli da saznamo gde je ministar invesitrao.

Pored toga što su Kruševljani zadovoljni crkvom, ona je i brzo izgrađena. U aprilu ove godine položen je kamen temeljac, a grubi radovi već su završeni i crkva je stavljena pod krov.

Pitali smo građevinskog inžinjera da li je moguće tako brzo izgraditi ovakav prostor?

Šta nam je odgovorio, saznajte u prilogu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.