Miladinović svlačionicu zamenio kancelarijom

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miladinović svlačionicu zamenio kancelarijom

Štoper fudbalskog kluba Napredak Bojan Miladinović stavio je tačku na igračku karijeru i odmah preuzeo funkciju u superligašu iz Kruševca.

Legenda kruševačkog Napretka Bojan Miladinović (36) stavio je ove zime tačku na igračku karijeru i odmah dobio funkciju u klubu.

Odlukom predsednika FK Napredak Marka Miškovića, bivši mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore imenovan je za potpredsednika kruševačkog superligaša.

"Nadao sam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ću po završetku igračke karijere dobiti neki zadatak u Upravi FK Napredak, i danas se to i ostvarilo. Veliku zahvalnost dugujem predsedniku kluba i mislim da sam svojim radom i zalaganjem zaslužio njegovo poverenje", rekao je Miladinović.

Bojan Miladinović je ponikao u Napretku, u tri mandata odigrao je preko sto utakmica za Kruševljanje, a tokom karijere nastupao je još za Crvenu zvezdu, Pahtakor i Felda junajted.

"Ako se ja nisam naigrao, onda ne znam ko je. Nedostajaće teren, ali želja mi je da u ovom poslu budem još uspešniji nego što sam to bio kao fudbaler. Spreman sam za novu obavezu u klubu i funkciju, i spreman sam da dam svoj maksimum i u kancelariji", poručio je novi potpredsednik FK Napredak.

Kruševljani će ove zime izvršiti veliko "renoviranje" tima, pošto su osim Miladinovića ekipu napustili Miloš Vulić, Aleksa Vukanović i Nikola Boranijašević.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.