„Mi čekamo bebu“ u niškom Narodnom pozorištu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Feb.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Mi čekamo bebu“ u niškom Narodnom pozorištu (VIDEO)

Na sceni niškog Narodnog pozorišta, večeras je odigrana predstava “Mi čekamo bebu”, po tekstu Stevana Koprivice u režiji Vladimira Popadića .Niškoj publici se ovim mjuziklom predstavio teatar iz Kruševca, čime je i u ovoj godini nastavljana uspešna saradnja dva pozorišta.
“Ovo je tekst sa najviše pozitivne energije i plemenitih emocija od svih koje sam u životu pročitao. Zato sam poželeo da ga režiram” rekao je o komadu “Mi čekamo bebu”, reditelj Vladimir Popadić. Ovom predstvaom kruševačko pozorište dobilo je prvi mjuzikl. U komadu igraju većinom mladi glumci , tek izašli sa Akademije.
Ovim gostovanjem, nastavljena je uspešna saradnja dva srpska pozorišta.Protekle godine,10.oktobra, niško i kruševačko pozorite su u koprodukciji realizovali komad “915 – ta tragedija jednog naroda”, u cilju obeležavanja 100 godina od početka Prvog svetskog rata i 150 godina od rođenja Branislava Nušića.Oba ova jubileja aktuelna su tokom ove, 2014.godine.

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.